zaterdag 6 juni 2015

Cadeau voor Kynan

Amai, dat is even wennen, 3 maanden niets op de blog geschreven, ook niets genaaid (maar hierover later meer waarom!) tot gisteren! Want we gaan vandaag nog eens op babybezoek :-)

Mijn vriendin is op 1 maart bevallen van haar 2de zoontje, de überschattige Kynan!

Zoals altijd beloof ik anderen en mezelf om een zelfgemaakt cadeautje af te geven en bij het kraambezoek had ik reeds een voorproefje gegeven, namelijk de omkeerbare zakdoekenhoes.

Gisteren de rest genaaid en ben tevreden over het resultaat :-) Hopelijk zij ook!


Het mooie stofje heb ik maanden geleden gekocht op een veiling op facebook, speciaal voor Kynan (toen nog niet wetende dat het een jongen ging zijn, dus moest unisex zijn)


Gecombineerd met het sterrenstofje vond ik het wel heel passend.


Zo fier op mijn afwerking dat ik er eens een fotootje van trok :-)Hij krijgt er ook nog een mooie sterrenlamp bij die toch wat jaartjes kan meegaan 
(is niet té baby-achtig) 
Leuk om te maken én ook wel leuk om af te geven vind ik :-)


Hoewel het nu erg zwoel weer is en hij het niet nodig heeft, zal het in ons landje ook weer winter worden (maar daar denken we nu bijlange nog niet aan lol) en dan is zo'n babydeken wel handig en superzacht!


De afmetingen van het babydeken zijn 75cm x 100cm. De teddyfleece heb ik eens als dekentje bij Zeeman gekocht en echt te zacht voor woorden! Gecombineerd met het zacht babykatoentje en groene paspel zal Kynan het lekker warm hebben.


Deze keer gekozen voor afgeronde hoeken en nogmaals op 1,5cm doorgestikt zodat de teddyfleece beter op zijn plaats blijft zitten (durft nogal eens te verschuiven)


Enkele zeverdoekjes (gratis tutorial) kunnen ook al eens handig zijn.


Alles mooi verpakt in een leuke kartonnen doos van Hema. Hopelijk zullen ze hier blij mee zijn!Stof : Badstof + teddyfleece van Zeeman / Sterrenkatoen van ModeCoupon / babykatoen van facebook
Patroon zeverdoekje : gratis en hier vind je de tutorial
Patroon lamp en omkeerbare zakdoekenhoes

2 opmerkingen:

  1. Leuk :-), heel handig cadeautje en mooi afgewerkt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wij zijn superblij met jullie cadeautje! Kynan slaapt als een roosje op het dekentje in zijn wieg. Hij houdt van hele zachte spulletjes. De doekjes zijn natuurlijk ook een succes. Verder gaat het lampje perfect bij zijn kamertje passen, want we denken er over om er een dinokamertje van te maken. Dan passen sterren er wel mooi bij. Het was weer zeer gezellig dat jullie er waren en we hopen jullie snel terug te zien. Tot gauw! xxx

    BeantwoordenVerwijderen