dinsdag 17 februari 2015

Slim shirts

Ook al is het bijlange nog geen lente/zomer, maar toch wil ik al Tibo z'n kast wat vullen met T-shirts met korte mouwen! Met een trui erover kan hij ze nu ook al dragen.

 Deze keer heb ik van Ottobre eens een slim T-shirt gemaakt, en ik vind dat mijne kapoen wel goed staat met iets aansluitender dan een gewoon T-shirt ;-)


Het leeuwenstofje is nog een soldeke van bij Modecoupon en heb ik hier al eens eerder gebruikt in het groene stofje. Het stofje met de voertuigen heb ik als overschotje eens gekocht bij een madam op facebook die een heel lot aan kindertricot verkocht, en waar je zo nog juist 1 shirt of 1 pand van iets uit krijgt... Die ben ik nu volop aan het verwerken si :-)


Ook voor de eerste keer "bies aan boord" geprobeerd aan hals en mouw, soort van biais met boordstof en ik maak nog wel schoonheidsfoutjes, maar vind de afwerking wel mooier! Volgende keer toch m'n tweelingnaald gebruiken (was deze keer wat lui en met enkele steek gestikt)


Ik heb me ook zo van die maatlabeltjes aangeschaft en die heb ik bij haar gekocht.


De zoom eens met opvallend groen stiksel omgezoomd voor een speelser effect.

Perfect fit!!!
(yep zo'n shirtjes gaan er nog volgen)Patroon : Ottobre 3/2011 - Monster Car shirt (n° 24)

3 opmerkingen:

  1. Ik heb ook net slim shirts gemaakt. Ik ben daar ook fan van! Ik tekende mijn patroon zelf ahv een shirt. Ga eens kijken of ik dat ottobre patroon heb liggen.

    BeantwoordenVerwijderen