zaterdag 7 februari 2015

Retro-gevoel

Laatste tijd is het hier erg stilletjes op naai-vlak,  maar Tibo zijne verjaardag komt eraan en druk druk op 't school met vergaderingen! Ik zal blij zijn, nog een weekje en het is krokusvakantie!

Dus door gebrek aan tijd, pimpen we nog maar eens de Ikea lamp :-) Maar geef toe, dit is toch mooier dan een gewoon simpel wit lampje, ook al is het op m'n nachtkastje :-)


Dit stofje geeft me een instant retrogevoel en ik had het lange tijd geleden eens gekocht via iemand op facebook, alleen bleek het echt wel een klein stukje te zijn, amper 50cm op 60cm.

Ik wou toch het maximum uit het stofje halen :-)
Dus gekozen voor de lamp en een kussensloop (altijd handig om een extra kussen in bed te hebben wanneer ik op de Ipad al die leuke blogs lig te lezen ;-) )

Voor de achterkant gekozen voor een simpel bolletjeskatoen, de voorkant is al druk genoeg en een mooi paspel ertussen en ik ben weeral gesteld! Nu m'n ventje nog... Die zit nog met een witte lamp op zijn nachtkastje.

Maar wat is nu mannelijk genoeg om als stof te gebruiken voor zijn lampje? Moeilijk vind ik!


2 opmerkingen:

  1. wat je allemaal kan doen met een lapje stof van 50 op 50. Ben stiekem een beetje jaloers, want dit lampje en kussen zouden hier perfect passen.

    BeantwoordenVerwijderen