woensdag 20 augustus 2014

Schoonmoederkesdag

Moederdag is nu al enkele dagen gepasseerd, maar bij m'n schoonfamilie vieren we dat volgende zaterdag. Jajaa, vieren!!! In mijn schoonfamilie is het traditie om elke gelegenheid een feestje te geven :-)

Mijn man is met 4 thuis, en dan nog eens 4 schoonkinderen en 8 kleinkinderen, dus een hele leutige bende bij elkaar!In zo'n grote schoonfamilie zijn er afpraken op voorhand gemaakt ivm waarde van cadeaus, en dat werkt echt goed! Dus voor de schoonmama moest ik een bon gaan halen van de parfumerie want goed ruiken vindt elke vrouw toch belangrijk, niet?  :-)
Ipv dat gewoon af te geven in het zakje van de winkel zelf, wou ik m'n voornemen om vanaf nu zoveel mogelijk zelf iets te maken bij het afgeven waarmaken. Het is de toiletzak met 2 extra zakjes vooraan geworden. Ik had deze al 2 keer gemaakt (de lichtblauwe versie is sinds de vakantie naar Spanje al bij ons mama beland, dus die ben ik al kwijt lol), maar nog niet met die extra zakjes vooraan. En het geeft wel een meerwaarde!

Het verbaast me steeds hoe stevig deze toilettas rechtop staat! Misschien door die rechte bodem? Of misschien door m'n versteviging dat ik gebruik?
Bij gebrek aan vlieseline H640 (die ook nog vrij duur is vind ik) gebruik ik soms als eens dweilen die bijna volledig uit viscose bestaan. Bij de zeeman bracht ik er mij weer wat mee : 50cm x 55cm groot en er zitten 2 stuks in de verpakking, een in geel (alombekende kleur) en een in paars-blauwachtige kleur, ideaal voor met donkere stoffen te werken! En dit voor maar €0,99!!!Op voorhand niet bij stilgestaan (typisch mij) maar de cadeaubon van de parfumerie past JUIST in de toiletzak. Lijkt wel of het was ervoor gemaakt...

Toen ik deze middag de bon was gaan kopen, passeer ik altijd eens bij Zeeman, omdat die vaak mooie stofjes voor weinig geld hebben. Nu zag ik daar zo leutige en fleurige zakjes in stevige plastiek. Dat leek me ideaal om het cadeautje in af te geven, ipv zo'n stom zakje van de winkel!


Ik heb er mij meteen nog wat gekocht, want komend weekend worden we verwacht bij 2 mensen die op tram 4 zijn gesprongen, dus die gaan ook nog iets moois krijgen! In zo'n zakje uiteraard ;-)

2 opmerkingen:

 1. Mooi cadeautje hoor! En ben benieuwd wat je voor dweil je gebruikt als versteviging, klinkt als een bijzonder goede tip namelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt :-) Hopelijk is de schoonmama er ook blij mee!
   De goedkoopste dweil van bij de zeeman, worden per 2 stuks verkocht (1 gele/1 blauwe) voor €0,99! Deze toiletzak zal ze ook wel niet moeten wassen in wasmachine, want dan vrees ik ervoor hoe het eruit komt :-) Maar met strijkvlieseline weet ik ook niet goed of dat houdt?

   Verwijderen